<body>
donderdag, januari 05, 2006

Mijn eerste post sinds lange lange tijd. Ik weet ook zeker dat ik bijna al mijn bezoekers ben verloren, zeker nu ik niet meer een site voor de bezoekers heb. Maar dat maakt niet uit, een blog heb ik voor mezelf om lekker mijn verhaal te vertellen. Ik ben nog steeds dol op designen, blenden, dingen maken met paint shop pro en sites ontwerpen, maar het vergt gewoon teveel tijd. Ik ben nu een studente en mijn leven is de laatste maanden helemaal op zijn kop gezet.

Waar moet ik beginnen? Sinds mijn eindexamen is er heel veel gebeurd. Meer dan in jaren het geval is geweest. Ik heb een jongen ontmoet genaamd T., waar ik stapelverliefd op werd maar die een vriendin bleek te hebben. Via hem ontmoette ik mijn huidige vriend Richard. Dat is op zich wel een beetje raar, mijn vriend is een vriend van T. Eerst twijfelde ik of ik wel echt verliefd was op Richard, maar onze eerste date was geweldig. Het was een perfecte date, in elk opzicht.
Zodra hij me thuis afzette twijfelde ik omdat ik aan de ene kant verliefd op hem begon te worden en niet kon geloven dat iemand echt goed voor me was en dat iemand ook verliefd op mij was of aan het worden was dat weet ik niet precies.
En aan de andere kant worstelde ik nog met mijn gevoelens voor T. Toen maakte ik voor mezelf de beslissing. Aan de ene kant een goede jongen en aan de andere kant hetzelfde type als Michael.
Als ik verandering in mijn liefdesleven wou brengen moest ik voor Richard kiezen, en dat heb ik dan ook gedaan. Op dat moment was het een verstandelijke keuze, en mijn hart ging er maar voor een gedeelte in mee, ook al wist ik dat dit het beste was.
De week na de eerste date spraken we weer af, maar dan bij hem thuis. Hij zou me in Valkenburg oppikken en samen zouden we naar zijn huis gaan, een filmpje kijken ofzo. Die dag wist ik het zeker en sindsdien heb ik nooit meer getwijfeld. Ik hou echt van hem en dit is mijn eerste serieuze relatie. Nooit meer jongens voor een avond, nooit meer huilen omdat het niet wederzijds is en nooit meer afvragen zou hij me leuk vinden? Nou ja nooit meer.. laten we positief zijn en hopen dat deze relatie sterk genoeg is om lang te blijven bestaan.
De eerste hindernissen hebben we al gehad, waaronder T. Hij is sinds mijn eerste date met Richard beginnen met stoken in onze relatie, maar we trekken ons er niks van aan.
Deze blog wordt nu al aardig lang en ik beloof weer snel iets van me te laten horen.